lördag 26 december 2015

Problems with the ice. (Hockey HV71 - Malmö).

I've seen caretakers "fixing" the ice with fire extinguishers a few times before. (Pretty unusual).
But this time it didn't work out. So there was a 15 minute break during the game.

2 kommentarer:

 1. Jag borde se till att gå och titta på någon elitseriematch någon gång. Inramningen verkar trevlig. Du dokumenterar detta ännu en gång på ett förtjänstfullt sätt. Sedan är säkert nivån på ishockey bra också. (I och för sig såg jag en hemskt tråkig tillställning i Scandinavium mellan Frölunda och Luleå för något år sedan, en grundseriematch som inget av lagen verkade vilja spela.) Nåväl, jag roar mig väl med division 3-nivån en säsong till, då kan jag ju både fota och titta på ishockey parallellt.

  Trasig is kan uppenbarligen ställa till det. Hur löste de isproblemet nu när inte brandsläckaren räckte till?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för kommentaren.
   Visst är inramningen trevlig på SHL.
   Vad det gäller isen så spolades den om.
   Vilket innebar ett avbrott på 15 minuter.
   Tiden utnyttjade jag till att redigera bilder.
   (En av bilderna på när vaktmästarna fixar med isen gick i Expressen).

   Radera