måndag 9 februari 2015

Portfolio rehaul

When i read about the portfolio review, that i wrote about in my last blog post.
It inspired me to give my own, online portfolio a major rehaul.
So i did not only change a lot of the pictures.
I also changed the way my work are shown on my website.
At top of that i created a new category with some photos of "American football".
The sport that i have fallen in love with the last year.
You can take a look here:
http://photo-it.net/portfolio/
2 kommentarer:

 1. Jag tittade igenom din portfolio och jag gillar verkligen klassen du håller. Nu är inte jag den som kan ge dig uppdrag men för mig som hobby-sportfotograf är det framförallt inspirationen som jag får av att titta på bilderna som gör att det är väl värt mödan att gå igenom bildmaterialet. Bra jobbat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lasse!
   Det finns inget som jag finner mer uppmuntrande att höra.
   För mig är det finaste betyg jag kan få, att mina bilder inspirerar andra. :)

   Radera