tisdag 25 november 2014

Hockey HV71 - Djurgården2 kommentarer:

 1. Tillbaka till de svenska ishallarna igen, ser jag. Välkommen hem!

  En nyfiken fråga; gissar jag rätt om jag antar att du befinner dig på någon av de nedre sittplatsraderna på vissa bilder? Det känns som om du har en något högre vinkel till isen.

  Tyvärr är ishockeyn i Nyköping helt omstartad. Från division 1 förra säsongen till division 4 i år. Det innebär att matcherna spelas i den "gamla" hallen med lågt i tak, inga fotobås och allmänt småmysigt stearinljus. Jag har inte testat att fota från mittlinjen mellan lagens bås (det sägs finnas lite plats där) men får väl trä på mig hjälmen och göra ett försök med den nya 7D mark II (i hopp om att den klarar det dåliga ljuset bättre än min 1D Mark III.)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vissa av bilderna står jag i fotobåset.
   Andra i gången på "läktarnivå" (I Kinnarps så finns det några specifika fotoplatser i gångarna).

   Utifrån mina erfarenheter av 1D mkIII, och det jag läst om 7D mkII.
   Lär du få avsevärt bättre lågljusegenskaper.
   Så det är klart att du ska testa.

   Radera