lördag 25 mars 2017

Floorball Qualification (JIK - Djurgården)

Floorball qualification, game 1 off 3, winner will play in the major Swedish leauge, SSL the next season.

2 kommentarer:

 1. Jag kan inte riktigt förlika mig med att fotografera innebandy. Det är en ytterligt trivsam sport, skitkul att spela och underhållande att titta på, men ack så knepig att fotografera. Det är svårläst, snabbt som sjutton och när det händer någon är alltid någon eller någonting i vägen för huvudmotivet. Varje vinter gör jag några försök men kan inte säga att jag hoppar jämfota av belåtenhet när jag ser slutresultatet.

  Sedan tycker jag det är lite roligt att ishockeyspelarna kallar innebandy för "skolidrott". ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta sent svar. Men som alltid så hänger det delvis på att förstå sporten. Sedan handlar det en del om att placera sig rätt.
   I de fall att det är möjligt så brukar jag sitta ner i närheten av "böjen" mellan lång och kortsida.
   Spelet påminner ju delvis om ishockey vad det gäller rörelsemönster.

   Radera