onsdag 17 december 2014

Best of World Floorball Championship2 kommentarer:

 1. Ruskigt bra bilder från det nyligen avslutade mästerskapet! Kul att se och på något sätt är det alltid extra roligt när "rätt lag vinner". De gånger jag fotat/bevakat lokala lag som förlorar känns det som att bilder och text blir mindre tittade på och lästa för att de inte vann. Jag vet inte om det är fakta men det är den känslan jag får i alla fall.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :)
   Glad att jag fick möjligheten att köra remote. (Även om det innebar en hel del extrajobb för mig).
   Det gjorde verkligen en påtaglig skillnad.
   Önskar att jag kunde köra remote på hockeyn. Men det sätter SHL stopp för...
   Remote är högst chansartat. Men när det funkar blir det gärna riktigt bra.

   I övrigt, så visst påverkar det i någon mån om "rätt" lag vinner. Eller, det är i alla fall även mitt intryck.

   Radera